Nederlands

Harbour Villas Zeeland: De ultieme bestemming voor een vriendenuitje

Verbind, haal herinneringen op en geniet bij Harbour Villas Zeeland: uw perfecte toevluchtsoord voor onvergetelijke vriendenweekenden. Verscholen in het hart van Zeeland, beloven onze villa's een ongeëvenaarde mix van luxe en avontuur, waarbij elk moment gekoesterd wordt.
  • Luxe villa's in Zeeland
  • Privé aanlegsteiger
  • Zonovergoten terrassen
  • Perfecte uitzichten
  • Serene locatie
  • Natuurlijk en duurzaam

Samen ontspannen in luxe groepsaccommodatie

Elke villa, met zijn royale interieurs en ultramoderne voorzieningen, is ontworpen om uw
reisgezelschap een comfortabel verblijf te bieden. Of het nu gaat om een intiem samenzijn of een groot weerzien, elk van onze villa’s zijn uniek en afgestemd op uw groep, zodat elke lach en elk gesprek comfortabel nagalmt.

Privé accommodatie voor vriendenweekend

Geniet van de unieke charme van onze villa's, elk met een eigen privé steiger. Kom samen aan het water, organiseer 's avonds een barbecue of geniet gewoon van een rustige ochtend koffie. Het is een idyllisch decor voor het vieren van vriendschappen.
sf2023_hbz_sfeershoot_business-102.jpg

Avontuur ligt binnen handbereik

Wakker de avonturiersgeest aan. Verken de betoverende waterwegen van Zeeland, duik in lokale ervaringen of daag elkaar uit voor spannende watersportactiviteiten. Elke dag biedt een nieuwe kans om verhalen te creëren. Uiteraard kunnen we u helpen met tips en advies voor tijdens uw verblijf.

Vier de momenten samen in onze vakantievilla’s

Van zonsopgang tot zonsondergang en alles daartussenin, elk moment met vrienden bij Harbour Villas Zeeland is een reden tot feest. Organiseer diners, houd spelavonden of ontspan gewoon aan het water - de mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is aan u.
sf2023_hbz_sfeershoot_business-34.jpg
sf2023_hbz_sfeershoot_business-94.jpg

Maak herinneringen met uw vriendengroep

Vriendschap gaat niet over hoe lang je elkaar kent, maar over de herinneringen die je samen maakt. Boek uw volgende vriendenuitje bij Harbour Villas Zeeland en creëer herinneringen die jarenlang gekoesterd zullen worden.

Offerte aanvragen

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht